EBC D981 Prémium Disc féktárcsa (Bosch féknyereghez) - első

További képek

Cikkszám EBC_D981_ELSO
Tökéletesen helyettesíti az eredeti tárcsákat, prémium minőségű anyagokból és magas színvonalú megmunkálással készül
Az öntvény 150N/mm2 szakítószilárdságú, CNC megmunkálása 0,05mm pontosságú és gyártáskor röntgenezésen megy leresztül, hogy a hibázás lehetőségét is kizárják.
Az EBC féktárcsák a legoptimálisabb kopási értékeket és a legintenzívebb fékhatását EBC fékbetéttel használva nyújtják a felhasználónak.
TÜV és ABE engedélyekkel rendelkezik.
Az EBC féktárcsák egy speciális bevonattal vannak ellátva, ezzel csökkentve a korrózió sebességét és kellemes esztétikai élményt adnak.


Paraméterek:
Hűtött/Tömör: H
Átmérő: 300
Csavarok: 5
Magasság: 47
Vastagság új/Minimum : 24/22
1 x EBC D981 Prémium Disc féktárcsa   +46 200 Ft

Termék ára: 0 Ft

Termék ára: 0 Ft

Részletek

Az EBC 1978 óta gyárt fék alkatrészeket, és mára a világon az egyik legjobb minőséget produkáló vállalkozás ami meghódította az egész világot. Sikerük egyrészt köszönhető a maximalizmusnak, másrészt hogy a gyártás és fejlesztés kizárólag a saját kézben lévő 3 üzemükben történik, nem kínai és egyéb gyárakban. A felhasznált alapanyagok is saját termelés eredményei, itt se hagytak rést egy gyengébb minőségű távol keleti beszállítónak. Ha eddig nem használtad az EBC termékeit, próbáld ki, nem fogsz csalódni, az autóval való fékezés, megállás új dimenziójába fogsz kerülni.
Írja le saját véleményét

erről a termékről

  • Értékelés