EBC DP1501 Blackstuff betét - hátsó

További képek

Cikkszám EBC_DP1501_HATSO
Kisteljesítményű és könnyű autókhoz közúti, városi, normál használatra fejlesztett és ajánlott, olcsó árfekvésű termék. Aramid alapú anyagokból, átlagos használatra optimalizált fékerővel és kiváló féktárcsa kímélő tulajdonságokkal rendelkezik.
Nem ajánlott nagyteljesítményű és nagy tömegű járművekhez, még kíméletes használat mellett sem.
A Blackstuff betétek árfekvése a legkedvezőbb, de jobb fékhatása, alacsonyabb por képzése és hosszabb élettartama miatt, mégis a Greenstuff betétcsalád a népszerűbb a felhasználók körében.
A Blackstuff Ultimax fékbetétek súrlódási tényezője (m-0,46), kb. 400°C-ig és ezzel kategóriájában meghatározó teljesítőképességgel rendelkezik.
Az egyedi bejárató réteg segítségével, (Brake-in) a használt tárcsák felületét az új betéthez igazítja, "felszabályozza" a tárcsát.
Kizárólag az EBC autós fékbetétek jellemzője az a műanyag bevonat, ami védi a fémrészeket a korrózióval szemben.
Nem tartalmaz egészséget károsító anyagokat, TÜV és ECE90 regisztrációval rendelkezik.
1 x EBC DP1501 Blackstuff betét   +9 120 Ft

Termék ára: 0 Ft

Termék ára: 0 Ft

Részletek

Az EBC 1978 óta gyárt fék alkatrészeket, és mára a világon az egyik legjobb minőséget produkáló vállalkozás ami meghódította az egész világot. Sikerük egyrészt köszönhető a maximalizmusnak, másrészt hogy a gyártás és fejlesztés kizárólag a saját kézben lévő 3 üzemükben történik, nem kínai és egyéb gyárakban. A felhasznált alapanyagok is saját termelés eredményei, itt se hagytak rést egy gyengébb minőségű távol keleti beszállítónak. Ha eddig nem használtad az EBC termékeit, próbáld ki, nem fogsz csalódni, az autóval való fékezés, megállás új dimenziójába fogsz kerülni.
Írja le saját véleményét

erről a termékről

  • Értékelés