EBC DP91513 Orangestuff betét (Brembo féknyereghez) - első

További képek

Cikkszám EBC_DP91513_ELSO
Erős fékhatás, kevés fékpor képződés jellemzi ezt a profi, kerámia bázisú EBC sport fékbetét családot.
Nagy teljesítményű és nehéz autók sportos használatához lett fejlesztve, (m-0,5) súrlódási értékkel, 750°C-ig bírja a strapát.
Kiváló tulajdonságait elismerve, legtöbben mégis a sárga színű Yellowstuff betétek mellett döntenek, akik mindkettőt próbálták már autójukban.
Használatával 160km/h-ról azonos feltételek mellett, akár 13-15 méterrel is rövidülhet járművünk fékútja a tesztek szerint
Az egyedi bejárató réteg segítségével, (Brake-in) a használt tárcsák felületét az új betéthez igazítja, "felszabályozza" a tárcsát.
Kizárólag az EBC autós fékbetétek jellemzője az a műanyag bevonat, ami védi a fémrészeket a korrózióval szemben.
Nem tartalmaz egészséget károsító anyagokat, TÜV és ECE90 regisztrációval rendelkezik.
1 x EBC DP91513 Orangestuff betét   +129 660 Ft

Termék ára: 0 Ft

Termék ára: 0 Ft

Részletek

Az EBC 1978 óta gyárt fék alkatrészeket, és mára a világon az egyik legjobb minőséget produkáló vállalkozás ami meghódította az egész világot. Sikerük egyrészt köszönhető a maximalizmusnak, másrészt hogy a gyártás és fejlesztés kizárólag a saját kézben lévő 3 üzemükben történik, nem kínai és egyéb gyárakban. A felhasznált alapanyagok is saját termelés eredményei, itt se hagytak rést egy gyengébb minőségű távol keleti beszállítónak. Ha eddig nem használtad az EBC termékeit, próbáld ki, nem fogsz csalódni, az autóval való fékezés, megállás új dimenziójába fogsz kerülni.
Írja le saját véleményét

erről a termékről

  • Értékelés