Kosár0Item(s)

Nincs termék a kosárban.

Termék sikeresen a kosárhoz adva.

Olajgyűjtő tartály készlet Mk6 Golf GTI, Scirocco és Skoda Octavia modellekhez.

Cikkszám: LLSTR_FMCTMK6

Készlet információ:

Nálunk raktáron:

0 db

Átlagos szállítási idő 1-2 munkanap

Normál ár: 228 900 Ft

Special Price 190 000 Ft

Részletek

Ez az olajgyűjtő tartály készlet hosszú hónapok intenzív kutatás és fejlesztés eredménye, melyet saját fejlesztői csapatunk végezett, és az eredmény messze a legteljesebb olajgyűjtő rendszer a jelenlegi piacon. Nemcsak gyönyörűen tervezett, hanem azzal a céllal készült, hogy a lehető legnagyobb mennyiségű káros anyagot, beleértve az olajlerakódásokat, fel nem használt üzemanyagpárokat és nedvességet is megszűrje, amelyek egyébként visszakerülnének a motor befúvójába.

A kiterjedt tesztelés bebizonyította, hogy az olajgyűjtő tartály készletünk hatékonyan csökkenti a lerakódásokat és a szénlerakódást, ezáltal lehetővé téve a Golf Mk6 GTI TSI motorának hatékonyabb légzését és teljesítményét. Tehát valóban teljesítményfokozó termékként tekinthető, és azt javasoljuk, hogy minden Mk6 GTI tulajdonos komolyan fontolja meg, különösen, ha későbbi időpontban fejlettebb teljesítményhangolást tervez.

A 0,4 literes (400cc) gyűjtőtartály számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik az ellenőrzést és a leeresztést, beleértve a szint ellenőrzésére szolgáló mélymérést és egy jól elhelyezett leeresztő csapot.

A készlet tervezése is gondosan megfontolt volt, ezért belső csöve antisztatikus sima üzemanyagálló nitril gumi anyagból készült. Ezt párosítjuk egy külső borítással, amelyet megerősített rozsdamentes acél huzal fonott (a Forge specialitása), kifejezetten részleges belső fonat és teljes borítású külső fonat formájában. Ezt a komplex kialakítást azért fejlesztettük ki, hogy a tartály nyomásnövekedésre és vákuumösszeomlásra is ellenálló legyen, és lehetővé tegye a készlet működését egyértelműen meghatározott hőmérsékleti tartományon belül -54°C-tól +150°C-ig (-65°F-től 300°F-ig).

Végül, a készlet két rozsdamentes acél megerősített olajálló tömlőt tartalmaz fekete külső fonattal, amelyeket a szállított szerelvényekkel kombinálva egy OEM kinézetű terméket alkotnak, annyira, hogy a motorfedél még mindig helyre lehet csíptetni!

Kiemelések

0,4L kapacitás*

Leeresztő csap az ürítés egyszerűsége érdekében.

Mélymérő a könnyű szintellenőrzéshez.

2 minőségi rozsdamentes acél megerősített olajálló tömlő fekete külső fonattal, hogy láthatatlan legyen.

Teljes szerelvényekkel szerelve az OEM csatlakozásokhoz.

A belső cső antisztatikus sima üzemanyagálló nitril gumi anyagból készült

A külső borítás részleges belső fonatból és teljes borítású külső fonatból készült, amely nyomásnövekedésre és vákuumösszeomlásra ellenálló

Hőmérsékleti tartomány: -54°C-tól +150°C-ig (-65°F-től 300°F-ig)

A motorfedél felszerelés után is rögzíthető.

A telepítés egyszerű a szükséges szerelvényekkel és utasításokkal együtt.

*A mélymérő szintje kevesebb, mint 0,4L az optimális légzés érdekében.

További információk

Cikkszám LLSTR_FMCTMK6
Gyártó Forge Motorsport
Kompatibilitás Skoda Octavia 2.0 FSiT
Volkswagen Golf MK6 GTI
Volkswagen Scirocco  2.0 up to 2016
  1. Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

  1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 csillag
Értékelés